Eksperter i tømning af hulmur for isolering i Århus, Randers og hele Midt- og Nordjylland

 

Har du en hulmur, som tidligere er blevet fyldt med hulmursisolering, men hvor opgaven ikke er blevet gjort ordentligt, og hvor der er mange kuldebroer? I sådanne tilfælde er det meget svært at udføre en ny og grundig efterisolering, da den eksisterende ”pletvise isolering” besværliggør en jævn og grundig fyldning.

 

Hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande har vi – som nogle af de få firmer i Danmark – udviklet en speciel og unik metode, som giver os mulighed for at udføre effektiv og grundig tømning af hulmure for isolering.

Om vores tømning af hulmur for isolering

Vi har udviklet en helt speciel metode at udføre hulmurstømning, som gør det muligt for os, at tømme for mange forskellige slags isolering, herunder bl.a.: flamingo isolering, papirisolering / papiruld, glasuld, stenuld og lecanødder mm.

 

Vi tømmer hulmuren for gammel isolering da isoleringen i dag er meget bedre end den gamle hulmursisolering.

 

NEOPIXEL HAR EN DOKUMENTERET LAMBDA VERDI PÅ 33. Ofte er bunden af hulmuren fyldt op med mørtelrester og andet affald, som hvis det ikke fjernes vil give en kuldebro.

 

Tømning af hulmur

Tømning af hulmur for isolering

 

Når der isoleres med Neopixel i en tom hulmur ydes der 25 års garanti på, at isoleringen ikke falder sammen, samt på at isoleringsværdien ikke forringes.

 

Når vi har udført hele tømningen, står vi tilbage med en tom hulmur, hvilket giver os mulighed for at fylde den ordentligt op. Vi giver altid et godt tilbud på en samlet løsning på tømning såvel som efterisolering.

 

Med den samlede løsning ender du op med en hulmur uden kuldebroer. Dette giver i mange tilfælde en billigere varmeregning såvel som et bedre indeklima, uden pletvis kolde vægge.

Kontakt os om hulmurstømning i Midtjylland og Nordjylland

Hvis ovenstående information har vakt din interesse, og hvis du ønsker at få mere at vide om vores unikke tømningsmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. 40 26 23 77 eller skrive til os på vores kontaktformular her.

Hvis du vil se billeder fra vores tidligere udførte opgaver, kan du også klikke ind i vores galleri her.

Vi udfører bl.a. tømning af hulmur i Århus, Randers, Silkeborg, Viborg, Holstebro og Herning

Se billeder fra vores opgaver her