Effektiv isolering i Randers, Århus, Silkeborg og resten af Nord- og Midtjylland

 

 


Skal du have udført en både effektiv og billig isolering? Ønsker du et professionelt firma med mange års erfaring, og som altid bruger de bedste materialer? Så er vi hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande den oplagte samarbejdspartner. Vi har eksisteret siden 1996, og har også stor erfaring med både tømrerarbejde og murerarbejde.

Vi er beliggende i 7441 Bording, men vi arbejder i hele Midt- og Nordjylland, og har bl.a. udført mange opgaver med isolering i Århus, Randers, Silkeborg, Holstebro, Herning og Viborg.

Hvad tilbyder vi af opgaver inden for isolering?

Hos Isolering Midtjylland A/S arbejder vi inden for alle aspekter af denne branche. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de arbejdsområder, som vi oftest arbejder med:
 

 

 

 

 

 

 

Hvilke materialer benytter vi primært til isolering?

Der findes mange forskellige materialer, som med fordel kan benyttes. Vi arbejder primært med papiruld, flamingo granulat og glasuld. Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige produkter og fordelene ved hvert enkelt produkt.

Papiruld: Papiruld er produceret af restpartier af aviser, og er derfor lavet af 100% genbrugsmateriale. Papiruld giver en meget grundig isolering, med et minimum af kuldebroer og har en høj brandmodstand, som du også kan se i videoen her.

Glasuld: Glasuld er et miljøvenligt materiale, og det er lettere end mange andre isoleringsmaterialer. Glasuld er også yderst elastisk og samtid meget robust. Ydermere er glasuld også forholdsvist brandsikkert.

Flamingo: Flamingo har en høj isoleringsevne, og er også fugtafvisende. Samtidig er flamingo også meget nemt at arbejde med, og det kan også benyttes ved de fleste former for efterisolering. Flamingo er samtidig også meget konkurrencedygtigt prismæssigt.

Kontakt os om isolering i Randers, Silkeborg, Århus og resten af Midt- og Nordjylland

Du kan kontakte os for meget mere information om vores arbejde på vores mail her eller på tlf. 40 26 23 77. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Hvis du vil se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter, kan du gøre dette i vores galleri her.

Vi udfører isolering i hele Midt- og Nordjylland, og har bl.a. udført mange opgaver i Ikast, Brande, Randers, Århus, Silkeborg, Herning, Viborg og Holstebro

Se billeder fra vores opgaver her