Professionel og effektiv efterisolering fra Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande

 

 


Skal du bruge et firma med mange års erfaring til efterisolering af din bolig? Er du i tvivl om hvilket materiale der vil være bedst til netop dig projekt? Hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande har vi igennem de sidste mange år udført opgaver inden for dette med stor succes i det meste af Midt- og Nordjylland.
Vi har bl.a. udført mange opgaver med efterisolering i Silkeborg, Århus, Randers, Viborg, Holstebro og Herning. Du kan se billeder fra nogle af vores mange projekter her.

Om udvendig efterisolering

Udvendig efterisolering: Når man laver udvendig efterisolering, kan resultatet ende med at være helt op til 30% mere effektivt, end hvis den bliver lavet indefra. Dette kræver dog, at du lægger et ekstra lag isolering uden på den eksisterende ydervæg, for derefter at opbygge en helt ny ydervæg uden på dette lag. En udvendig efterisolering kræver derfor en del mere arbejde, end f.eks. hulmursisolering, og er derfor også væsentligt dyrere.

En udvendig efterisolering er typisk en fordel hvis – Facaden/ydervæggen er i så dårlig stand, at den alligevel skal renoveres, eller hvis boligen ikke har en hulmur som kan efterisoleres.

Efterisolering af hulmur

Er dit hus efterisoleret med flamingokugler er der ofte behov for efterisolering da de faldet ud eller sunket sammen. Er hulmuren isoleret med rockwool granulat eller glasuld granulat er der

Ofte plads til yderligere isolering da man ikke isolerede så grundig før i tiden. En efterisolering af hulmuren kan ofte fjerne den træk der gør at det ikke er rart at sætte sig i sofaen.

Efterisolering af loft

Der er typisk rigtig mange penge at spare på efterisolering af loftet. Årsagen til at besparelsen på varmeregningen er så stor ved netop denne type opgave er, at loftsfladen er meget stor, og derfor også giver et betydeligt varmetab, når varmen fra boligen stiger op på loftet. Faktisk er varmetabet op imod 12% højere igennem taget end det er f.eks. igennem ydervæggen. Hvis du opvarmer din bolig med olie og kun har 100 mm. isolering på loftet, kan en efterisolering af loftet på op til 300 mm., give en årlig besparelse på helt op imod 3.000 kr.

Efterisolering af tag

En efterisolering af taget foretages typisk i samme omgang som når man får lavet efterisolering af loftet.
Efterisolering af taget laves ved, at der bliver lagt isolering imellem tagspærene. Man vil typisk i samme omgang også typisk lave en efterisolering af skunken således, at man får en komplet, grundig og fremtidssikret løsning.

Kontakt os for mere information

Du kan kontakte os på vores mail her, hvis du ønsker mere information om vores arbejde. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 40 26 23 77, hvis du ønsker et godt tilbud, eller blot ønsker en personlig samtale. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Vi udfører efterisolering i hele Nord- og Midtjylland og har bl.a. arbejdet i Ikast, Brande, Viborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Århus og Randers

Se billeder fra vores opgaver her