Effektiv og billig isolering af skunk i Randers og Silkeborg samt resten af Midt- og Nordjylland

 

 


Hvis du har en kold skunk, hvorfra du kan mærke, at det trækker ind i boligen, eller hvis du kan mærke at væggene ind til skunken er kolde, vil det være fornuftigt at få udført en grundig isolering af skunken.

Hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande har vi udført opgaver inden for dette i det meste af Midt- og Nordjylland, ofte i byerne Silkeborg, Randers, Århus, Herning, Holstebro og Viborg.

Hvordan foregår en efterisolering / isolering af skunk?

Når man skal lave isolering af skunk på en førstesal, er der som udgangspunkt ofte en lem, som giver adgang til skunkrummet.
For at lave så effektiv en isolering som muligt, er det vigtigt, at man sørger for, både at få lavet isolering af skunkvæggen og af gulvet.

Den optimale mængde/tykkelse isolering er som udgangspunkt minimum 300 mm., og 400 mm. hvis man ønsker et lavenergi hus.

Vi monterer også vindstopplader mellem spærene som gør, at vinden ikke kan blæse inde i den nyudlagte isolering på gulvet i skunken. Vindstoppladen gør også, at udluftningen af loftsrummet bibeholdes.

Er skunken så lille, at man ikke kan komme ud i den, kan den fyldes op. Dette kræver at der kan monteres vindplader, da ventilationen ikke må stoppes. Se billeder af arbejde her.

 

Isolering af skunk i Århus

Skunkisolering

 

Hvad er fordelene ved at få lavet skunk isolering?

Der er, ved skunk isolering, ligesom ved al anden isolering altid den økonomiske fordel, i form af store besparelser på varmeregningen. Ud over de økonomiske fordele, har vi nedenfor listet nogle af de andre store fordele ved, at få udført en effektiv skunk isolering.
 

  • Du opnår generelt set et mindre varmetab fra loftet og skunkvæggen.
  • Det kan forbedre indeklimaet væsentligt.
  • Det kan tilføre din boligs værdi en pæn forøgelse.
  • Du opnår varmere overfladetemperaturer på væggene.
  • Der kommer mindre træk ind i boligen fra skunken.
  • Du er med til at nedbringe udledningen af CO2.

 

Efterisolering af skunk i Randers

Kontakt Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande om isolering af skunk

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde med skunk isolering, kan du kontakte os hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande på tlf. 40 26 23 77 eller på vores mail her. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og giver naturligvis også gerne et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

Vi har bl.a. udført skunk isolering i Ikast-Brande, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Randers, Herning og Århus

Se billeder fra vores opgaver her