Om Isolering Midtjylland A/S i Bording (Ikast-Brande)

 

 


Hvis du skal have udført professionel isolering og efterisolering, tømrerarbejde eller murerarbejde, så er Isolering Midtjylland A/S i Bording (Ikast-Brande) firmaet du skal benytte dig af.

Vi har siden 1996 udført diverse tømrer- og mureropgaver og vi har i de senere år specialiseret os i diverse opgaver med isolering. Vi arbejder i hele Midtjylland og en stor del af Nordjylland, og har bl.a. udført mange projekter i byerne: Århus, Randers, Silkeborg, Ikast, Brande, Viborg, Holstebro og Herning.

Du kan se billeder fra vores mange forskellige projekter her, og du er naturligvis også mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 40 26 23 77 eller skrive os en mail her.

 

Tømrerarbejde fra Isolering Midtjylland A/S:

Inden for tømrerarbejde laver vi bl.a. følgende: Nye vinduer og døre, nyt tag og tagrenovering, isolering og efterisolering, nyt køkken, tilbygning, ombygning og renovering samt diverse entrepriser.

Murerarbejde fra Isolering Midtjylland A/S:

Inden for murerarbejde har vi bl.a. udført opgaver såsom opmuring af hegn og mure, facaderenovering, facadeisolering, vandskuring, nyt badeværelse, badeværelsesrenovering, fliser og klinker og meget andet.

Isolering og efterisolering fra Isolering Midtjylland A/S:

Når vi er specialister i arbejde med isolering betyder det bl.a. at vi bruger gode og effektive produkter og kan tilbyde isolering af stort set alle dele af huset. Vi arbejder primært med papiruld / papirisolering samt glasuld og flamingo granulat, og vi udfører bl.a. hulmursisolering, isolering af loft, isolering af etageadskillelse, gulvisolering, termografering, skunkisolering mm.

 

Læs PDF om vores isolering her

 

Knap til Isolering

Knap til Kontakt os

 

Vi har bl.a. udført arbejde i Århus, Randers, Silkeborg, Ikast, Brande, Viborg, Holstebro og Herning