Neopixels isolering – Neopixels hulmursisolering med den nyeste teknologi med flamingo i Århus, Randers, Silkeborg og hele Midt- og Nordjylland

 

 


Hos Isolering Midtjylland A/S tilbyder vi, som nogle af de få udvalgte og certificerede firmaer i Danmark, professionel Neopixels isolering. Neopixels benyttes primært ved hulmursisolering, og produktet blæses – ligesom papiruld – ind i hulmuren, hvor flamingoen (grafitperlerne) pakker sig tæt sammen, hvilket medfører en yderst effektiv kuldebroisolering.

Vi udfører hulmursisolering med Neopixels i hele Nordjylland og Midtjylland, og har udført mange opgaver i bl.a. Århus, Silkeborg, Randers, Ikast, Brande, Herning, Viborg og Holstebro.

Generelle informationer om hulmursisolering med Neopixels isolering

Neopixels er et nyudviklet og patenteret isoleringskoncept, der er gennemtestede til mindste detalje. Neopixels særlige egenskaber med markedets suverænt bedste isoleringsevne gør, at Neopixels uden tvivl også i fremtiden, vil vinde væsentligt indpas, ligesom vi de senere år har set det med papirisolering.

Neopixels grafitperler (flamingoperler) tilhører den tredje generation af grafitperler, og udmærker sig ved, at have en formidabel god varme- og kulderefleksion. Dette betyder, at Neopixels er mere energibesparende, og faktisk yder mere end 20% bedre isolering end traditionelle materialer til efterisolering.

Neopixels har en garanteret Lambda-værdi på 33, hvilket er den lavest mulige Lambda-værdi at opnå. En lav Lambda-værdi er lig med en høj isoleringsværdi. Lambda-værdierne spænder fra 33 (som er den lavest mulige værdi at opnå) og op til 44 (som er den højeste/dårligste værdi).

Neopixels flamingo-perler blæses ind med særligt udstyr sammen med Neofixx, som er en avanceret vandbaseret lim. Denne geniale indblæsningsmetode sørger for, at perlerne stabiliseres i hulmuren.

Når Neofixx-limen tørrer/hærder, opnår man en helt stabil og fast hulmursisolering – en samlet fast bat hele vejen rundt i husets hulmur, som ikke falder sammen.
 

Neopixels flamingo isolering i Århus

Flamingo isolering Århus

Fordele ved Neopixels hulmursisolering

Der er rigtig mange fordele ved at få lavet en effektiv hulmursisolering. Nedenfor er beskrevet nogle af de største fordele som du opnår ved at benytte Neopixels til opgaven:
 

  • Du kan opnå store besparelser på varmeregningen
  • Du kan opnå et bedre indeklima
  • De øger lydisoleringen i murerne 
  • Neopixels blæses ind med et tryk på 10 bar, hvilket gør, at grafitperlerne pakker sig helt tæt, også ved snævre pladsforhold ved vinduesfalse, hjørner m.v.
  • Flamingoperlerne er vandafvisende
  • Flamingoperlerne er også meget formstabile
  • De er miljøvenlige på grund af den høje øko-effektivitet
  • Neopixels har stor modstand mod både forrådnelse og forældelse
  • Neopixels blæses ind med Neofixx-lim som sørger for, at flamingoperlerne ikke falder sammen

 

Neopixels isolering

Kontakt din ekspert inden for Neopixels hulmursisolering i hele Nordjylland og Midtjylland

Hvis du har generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker at få mere information om vores hulmursisolering med Neopixels flamingoperler, kan du kontakte os på tlf. 40 26 23 77. Du er naturligvis også altid velkommen til at skriv en mail til os på vores kontaktformular her.

Ønsker du at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter, kan du også gøre dette i vores galleri her.

Vi udfører hulmursisolering med flamingo i Midt- og Nordjylland bl.a. ofte i Randers, Århus, Silkeborg, Ikast, Brande, Herning, Viborg og Holstebro

Se billeder fra vores opgaver her

 

Se PDF om Neopixels isolering her