Bedste hulmursisolering i Randers, Silkeborg og hele Midtjylland – Effektiv kuldebroisolering til gode priser

 

 


Har du brug for hulmursisolering af dit hus? Kan du mærke, at det trækker ind, eller har du kolde vægge? Hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande har vi udført den bedste hulmursisolering med papiruld, glasuld og flamingo granulat i bl.a. Randers, Silkeborg, Ikast, Brande, Viborg, Holstebro, Herning og Århus samt mange andre steder i Midtjylland og Nordjylland.

Både papiruld, flamingo granulat og glasuld giver en yderst god og effektiv isolering. Vi isolerer dog oftest med papiruld, og i det kommende tekst vil kunne læse om nogle af de fordele, der er ved at isolere med netop papiruld.

En af fordelene ved at bruge papiruld til kuldebroisolering i hulmuren er bl.a., at det isolerer yderst effektivt, og er meget modstandsdygtigt over for flammer.

Hvordan fungerer hulmursisolering med papiruld?

Hos Isolering Midtjylland A/S har vi mange års erfaring med isolering af bl.a. loftgulvetageadskillelse og selvfølgelig hulmursisolering. Vi har udført mange projekter lokalt i Randers, Silkeborg, Ikast og Brande samt Århus og det meste af Midt- og Nordjylland.

Når vi udfører hulmursisolering med papiruld foregår det ved, at vi med en indblæsningsmaskine blæser papiruld granulatet af bedste kvalitet ind i hulmuren enten igennem små huller vi borer i fugerne, eller ved at tage mursten ud forskellige steder i ydermuren.

Uanset om vi tager mursten ud, eller borer huller i fugerne vil der, når vi er færdige, kun være små spor at se i form af farveforskellen på den nye og den gamle fuge. Vi lægger stor vægt på, at husets udseende og helhed, ikke bliver ødelagt af hulmursisoleringen.

 

Hulmursisolering i Århus

Hulmursisolering Randers

 

Fordele ved kuldebroisolering med papiruld

Du kan spare mange penge på varmeregningen ved at få udført kuldebro- og hulmursisolering i den bedste kvalitet. Der anvendes efterhånden flere forskellige materialer til dette.

Hos Isolering Midtjylland A/S i Bording, har vi valgt at isolere med papiruld granulat. Det har vi bl.a. valgt pga. nogle af nedstående fordele:
 

  • Der kan være store besparelser at hente på varmeregningen
  • Hulmursisolering med papiruld giver en god isoleringsevne
  • Papiruld er meget modstandsdygtigt over for flammer
  • Du får et produkt der er lavet af et miljøvenligt materiale (genbrugsaviser)
  • Papiruld er nemt at arbejde med
  • Effektiv kuldebroisolering da papiruld giver et minimum af kuldebroer

 

Isolering af hulmur i Silkeborg

Kontakt os om hulmursisolering i Århus, Silkeborg, Randers eller et andet sted i Midt- eller Nordjylland

Isolering Midtjylland A/S holder til i Bording i Ikast-Brande kommune. Du kan kontakte os omkring hulmursisolering og kuldebroisolering her eller på tlf. 40 26 23 77.

Vi står altid til rådighed med en god rådgivning, ligesom vi også altid giver en god og konkurrencedygtig pris. Du også klikke videre her, og se billeder fra nogle af vores mange forskellige projekter.

Hulmursisolering til gode priser i Randers, Silkeborg, Ikast, Brande, Århus og hele Midt- og Nordjylland

Se billeder fra vores opgaver her