Papiruldsisolering – Isolering Midtjylland A/S tilbyder den mest effektive isolering med papiruld

 

 


Hos Isolering Midtjylland A/S har vi igennem mange år benyttet os af papiruld inden for diverse isoleringsopgaver. Papiruldsisolering er et forholdsvist nyt begreb, som dog igennem de senere år har vundet indpas hos mange isoleringsfirmaer, som et af de foretrukne produkter. Årsagen til dette er bl.a., at papiruldsisolering er meget nemt at arbejde med, og giver et minimum af kuldebroer, da det pakker sig tæt ind til diverse ujævnheder i forbindelse med f.eks. rør, kabler, spær mv.

Isolering Midtjylland A/S er beliggende i Bording i Ikast-Brande, og har udført papiruldsisolering i store dele af Midt- og Nordjylland specielt i byerne Århus, Randers, Silkeborg, Viborg, Holstebro og Herning.

De største fordele ved papirisolering

Nogle af de største fordele du finder ved at benytte papirisolering, er naturligvis den gode isoleringsevne, da papirisolering har en yderst god evne til at holde på varmen i boligen om vinteren. Men faktisk har papirisolering også den egenskab, at den samtidig også er god til at reducere inde temperaturen i boligen om sommeren.

Dog er den største fordel ved papirisolering, at den an håndterer fugt hvilket gør at dampspærre ikke er nødvendig , derfor egner papirisolering sig ofte bedst til efterisolering da dampspærren ofte ikke er intakt.

Papirisolering er også, pga. sin meget høje densitet (massefylde), yderst effektivt til lydisolering af etageadskillelse og lofter mm.

Papiruldsisolering fra Climacell (som er det produkt vi benytter) er samtidig også et miljøvenligt produkt, da det er produceret af 100% genbrugsmateriale. Det er produceret af restpartier af aviser, som bliver renset og behandlet med diverse brandhæmmende salte, hvilket giver papirisoleringen en yderst høj brandmodstand. Dette kan du se meget mere om i vores video med brandtest af papiruldsisolering her.

Her kan man med fordel benytte papiruldsisolering

Man kan benytte papiruldsisolering ved de fleste former for isolering af en bolig. Nedenfor er en kort liste over de forskellige steder det kan benyttes:
 

Kontakt os om papiruldsisolering i Århus, Randers og resten af Midt- og Nordjylland

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores arbejde med papirisolering, er du meget velkommen til, at kontakte os på tlf. 40 26 23 77 eller skrive os en mail her.

Vi har udført papirisolering i det meste af Midt- og Nordjylland bl.a. Århus, Randers, Ikast, Brande, Holstebro, Silkeborg, Herning og Viborg

Se billeder fra vores opgaver her