Termografering i Århus, Silkeborg, Randers og resten af Midt- og Nordjylland

 


Termograferings-tilbud! 795 kr. inkl. fuld rapport (normalpris 2.000 kr.)

Prisen for huse som er nyere end 1985 = 1.295 kr.


Få lavet en effektiv termografering med fuld rapport over boligens kudebroer. Rapporten viser hvordan din bolig er isoleret, og hvor den eventuelt kan isoleres bedre. Hvis du vælger efterfølgende at få udført en professionel isolering af de udsatte steder, vil de 795 kr. for termograferingen blive fratrukket den samlede pris på isoleringen.

Er du i tvivl om din bolig er isoleret godt nok? Ved du, at der er områder i din bolig som mangler isolering, men er du i tvivl om hvor? Så er den eneste rigtige måde at få svar på din tvivl, at få udført en professionel termografering af dit hus.

Hos Isolering Midtjylland A/S i Bording i Ikast-Brande, har vi et professionelt infrarødt termografikamera, og kan derfor også tilbyde en fyldestgørende og grundig termografering af dit hus eller din virksomhed. Vi udfører termografering i hele Midt- og Nordjylland, og har bl.a. arbejdet meget i Århus, Silkeborg, Viborg, Herning, Holstebro, Ikast, Brande og Randers.

Om termografering hos Isolering Midtjylland A/S

For at man kan få et fyldestgørende og ordentligt resultat, skal termografering laves når der er minimum 15 graders varmeforskel på den indvendige væg og den udvendige væg. Derfor bliver al termografering af huse også primært udført sent i efteråret og i vinterhalvåret.

Når du får lavet termografering, kan du se præcis hvor i boligen der er brug for efterisolering. Med en termografering kan man nemlig tydeligt se samtlige utætheder og kuldebroer som måtte være i bygningen. På den måde ved vi hvor varmespildet er, og hvor der skal laves efterisolering.

Vi har den fornødne erfaring med at tolke billederne ordentligt. F.eks. kan en rude som viser genskin, eller rim/sne på ydervæggene vise ”falske” kulde/varmeområder.

Knap til termografering

Termografering laves både indvendigt og udvendigt

Når man laver en effektiv termografisk undersøgelse af en bygning, laver man denne både udvendigt og indvendigt.

Udvendig termografering: En udvendig termografering måler bl.a. ydermurene, tagfladerne og eventuelle kviste mm. Det er vigtigt at være ekstra opmærksom på målingen af ydermurerne ved bl.a. vinduer og døre samt ved fundamentet og eventuelle etageadskillelser.

Indvendig termografering: Den indvendige termografering bruger man bl.a. til at undersøge vinduer og døre, lofter, ydervægge og samlinger ved væg og loft samt ved væg og gulv.

Kontakt os om termografering i Nordjylland og hele Midtjylland

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande, hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med termografering. Du kan kontakte os på tlf. 40 26 23 77 eller på vores e-mail her.

Vi udfører termografering i Århus, Herning, Holstebro, Silkeborg, Viborg, Ikast, Brande, Randers og resten af Midt- og Nordjylland

Se billeder fra vores opgaver her


Termografering Århus, Randers, Silkeborg, Holstebro og hele Midtjylland og Nordjylland