Isolering af loft – effektiv loftisolering i Randers, Silkeborg og resten af Nord- og Midtjylland

 

 


Kan du mærke, at der er koldt på dit loft? Trækker det ned med kølig luft fra loftet i resten af boligen? Hvis du ikke har en ordentlig loftisolering, og ønsker en dygtig og professionel samarbejdspartner med mange års erfaring, er du havnet det rigtige sted. Hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande kan vi nemlig også tilbyde en god pris på loftisolering.

Vi har eksisteret siden 1996, og har udført mange opgaver inden for loftisolering i bl.a. Silkeborg, Randers, Århus, Viborg, Herning og Holstebro.

Hvordan laver vi isolering af loft hos Isolering Midtjylland A/S?

Når man skal have lavet en god og effektiv isolering af loft, skal man være opmærksom på flere forskellige ting. En af de vigtigste ting er, at få lavet en tæt og fyldig isolering, hvor der ikke er for mange kuldebroer (steder der mangler isolering).

Hos Isolering Midtjylland A/S benytter vi oftest materialet papiruld, når vi udfører loftisolering. Årsagen til dette er bl.a., at vi med papiruld kan blæse det ind på loftet således, at det danner et helt tæt lag af isolering, som samtidig også lægger sig tæt ind til eventuelle rør, kabler og spær mm.

Vi tilbyder dog også at udføre opgaven med glasuld, hvis du som kunde måtte have en præference for dette. Begge isoleringsmaterialer er yderst effektive, men mineraluld kræver en helt tæt dampspærre.

 

Isolering af loft inden indblæsning

Isolering af loft efter indblæsning

 

Andre fordele – det fungerer også som lydisolering af loftet

Hvis du synes, at der er for lydt på dit loft, og du ønsker at få lavet en effektiv lydisolering af loftet, er vi hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande også specialister i dette. Vi har bl.a. udført mange projekter inden for lydisolering af loft i Århus, Randers og Silkeborg.

Projekter med lydisolering af loft foregår på samme måde, som ved loftisolering, da det er det tykke lag af isolering, som både holder på varmen i boligen, og samtidig også giver en effektiv lydisolering.

 

Loftisolering

Kontakt os om loftisolering her

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med loftisolering, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Isolering Midtjylland A/S på tlf. 40 26 23 77 eller på mailen her.

Vi sidder klar til at rådgive dig om valg af materiale og meget mere. Du er også velkommen til at se nogle af vores mange forskellige projekter i vores galleri her.

Vi har udført isolering af lofter i bl.a. Århus, Brande, Ikast, Silkeborg, Randers, Holstebro, Viborg og Herning

Se billeder fra vores opgaver her