Anmeldelser og erfaringer med Isolering Midtjylland A/S

Nedenfor kan du læse et udsnit af nogle af de anmeldelser og udtalelser som vorer kunder har skrevet til os. Vi er meget glade for, at folk vil bruge et par minutter på at skrive om vores udførte arbejde, og deler det derfor naturligvis også med glæde.

 

Du kan også læse hvad nogle andre af vores kunder siger om os på Google+ her.

 


 

Jeg har benyttet Ole . . .

Jeg har benyttet Ole fra Isolering Midtjylland A/S til hulmursisolering med Neopixels flamingokugler.

Ole kom til den aftalte tid, og gik hurtigt igang med opgaven. Jeg synes at resultatet er blevet rigtig flot, og jeg er helt overrasket over, at man næsten ikke kan se, at der er blevet boret huller i muren, da de er blevet lappet rigtig pænt med samme farve fuge som den eksisterende.

 

 

Allerede dagen efter (en varm dag med 25 grader) kunne jeg mærke at min stue var væsentlig køligere end den normalt plejer at være. Jeg glæder mig til vinter og til, at mærke effekten på en kold vinterdag.

Jeg synes at prisen var helt fair, og jeg kan sagtens anbefale Ole til andre (det har jeg faktisk allerede gjort).

Mvh. Anders