Effektiv og billig gulvisolering – professionel isolering af gulve i Ikast-Brande og hele Midt- og Nordjylland


Kan du mærke på dine gulve, at der er fodkoldt? Har du længe gået og overvejet at få lavet en gulvisolering, men aldrig fået det gjort

Hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande har vi igennem de sidste mange år udført gulvisolering rundt omkring i store dele af Jylland, så vi er eksperter i hvordan tingene skal gøres.

Vi har bl.a. udført mange opgaver inden for gulvisolering i bl.a. Århus, Randers, Silkeborg, Viborg samt Herning og Holstebro. Vi isolerer primært gulve med papiruld da dette ikke kræver dampspærre.

5 gode grunde til at få lavet gulvisolering

Der er mange fordele ved at få lavet en god og effektiv gulvisolering. Nedenfor har vi skrevet 5 vigtige grunde til at få lavet netop dette:

 

  1. Med en god gulvisolering slipper du for, at der er fodkoldt på gulvene
  2. Der kan være mange penge at spare på varmeregningen ved isolering af gulv
  3. Hvis du bor i lejlighed eller hus med flere etager, fungerer en gulvisolering også som en effektiv lydisolering.
  4. Isolering af gulv sørger for, at du mindsker udledningen af CO2
  5. Generelt set giver en god gulvisolering et bedre indeklima i boligen

 

Billede af gulvisolering

Billede af isolering af gulve

Hvordan udfører vi isolering af gulv?

Isolering af gulve kan gøres på forskellige måder. Når vi hos Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande udfører gulvisolering, gør vi det typisk ved, at vi blæser papiruld ind imellem strøerne i gulvet. Dette er yderst effektivt, og samtidig kræver det ikke, at hele gulvet skal brækkes op og ligges om.

 

Alternativt kan man også, hvis man har fuld kælder under boligen, vælge at få lavet isolering af loftet i kælderen. Dette vil være medvirkende til, at gulvene i stueetagen holder sig varme, da kulden fra kælderen ikke så nemt kan sive op.


Det er også i nogle tilfælde muligt, at blæse isoleringen ind under gulvet i stueplanet via kælderen. Hvis krybekælderen er over 60 cm, kan man isolere. Det foregår ved, at man monterer en dug under bjælkerne og forskaller pr 60 cm, hvorefter der blæses fuld med papiruld.

Hvis krybekælderen er under 60 cm, kan man alternativt blæse den fuld af famingo granulat (dette skal dog først godkendes af ens forsikringsselskab).

 

Gulvisolering i Århus

Kontakt os om gulvisolering i Randers, Silkeborg, Århus eller et andet sted i Jylland

Hvis du ønsker mere information, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 40 26 23 77 eller skrive mail til os her. Vi giver gerne gode råd og vejledning omkring dit næste projekt.

Du kan også se billeder fra vores mange forskellige og spændende projekter her.

Vi har udført opgaver med gulvisolering mange steder i Jylland bl.a. Ikast, Brande, Silkeborg, Viborg, Århus, Randers, Holstebro og Herning

Se billeder fra vores opgaver her