Lydisolering og isolering af etageadskillelse i Silkeborg, Randers og resten af Midt- og Nordjylland

 

 


Skal du have lavet isolering af etageadskillelse? Er der for lydt imellem dig og underboen eller overboen, og ønsker du at få lavet lydisolering af etageadskillelsen? Uanset hvad grunden måtte være, er Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande den rigtige samarbejdspartner. Vi har igennem mange år udført opgaver inden for dette i det meste af Midtjylland og Nordjylland heriblandt byerne Silkeborg, Randers, Holstebro, Århus, Herning og Viborg.

Hvordan foregår en isolering af etageadskillelse?

Typisk kan man lave opgaverne på 2 forskellige måder: Indefra og udefra. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan de 2 måder foregår.

Isolering af etageadskillelse udefra: Hvis man vælger at få lavet sin isolering af etageadskillelse udefra, foregår det ved, at vi blæser papiruld ind imellem de 2 etager, ved at tage sten ud af ydervægen og derefter blæse i lange rør der trækkkes ud efterhånden som eteageadskillessen fyldes. På den måde får du en god komprimeret  isolering uden at det sviner indendørs .du undgår også  at vi skal bore huller i gulvet.

Isolering af etageadskillelse indefra: Et alternativ til at blæse isoleringen ind igennem vægen  udefra, kan også være at gøre det indefra. Måden det foregår på er ved, at papirulden bliver blæst ind i etageadskillelsen igennem et lille hul i gulvet. Med denne løsning undgår du, at vi skal bore huller i fugerne i ydermuren.

Uanset hvilken type du vælger, sørger vi altid for, at resultatet bliver helt i top, og at hullerne efterfølgende bliver fyldt på pæneste vis.

 

Isolering af etageadskillelse i Århus

Lydisolering af etageadskillelse Århus

Effektiv lydisolering af etageadskillelse

Hvis du synes, at du kan høre for mange detaljer om dine underboers eller overboers privatliv, eller hvis du blot er træt af, at kunne høre, når de står op om natten for at gå ud og tisse, kan du også vælge at få lavet en effektiv lydisolering af etageadskillelsen. Dette foregår på samme måde som ovenfor, og sørger for, at mindske lydniveauet fra underboen eller overboen markant. Vi har gode erfaringer med lydisolering af etageadskillelse, både i villaer med flere etager og lejligheder.

Vi tilbyder også andre isoleringsopgaver

Vi tilbyder også mange andre former for isoleringsopgaver. Vi har bl.a. stor erfaring med opgaver inden for: hulmursisoleringisolering af loftisolering af gulveisolering af skunk mm.

Derudover har vi også de fornødne kompetencer til at udføre diverse tømrer og snedker opgaver samt mureropgaver. Dette kan du også se i vores galleri her.

 

Etageadskillelses-isolering

Kontakt Isolering Midtjylland A/S i Ikast-Brande

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, eller du ønsker et godt tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 26 23 77 eller på mailen her.

Vi står altid klar til, at rådgive dig bedst muligt om dit kommende isoleringsprojekt, ligesom vi også altid finder en god pris på dette. Du kan se mange flere billeder af vores arbejde i galleriet her.

Vi har bl.a. udført isolering af etageadskillelse i byerne Ikast, Brande, Silkeborg, Randers, Århus, Viborg, Holstebro og Herning

Se billeder fra vores opgaver her